Sulje ostoskori

TIETOSUOJA JA TURVALLISUUS

Junkyard huolehtii ja turvaa henkilötietosi palveluitamme käyttäessäsi. Kaikki henkilötietojen käsittely tapahtuu kulloinkin voimassa olevien henkilötietolakien mukaisesti.

Junkyard ei myy tai luovuta henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle, ellei se ole välttämätöntä tilauksen / kanssasi tehdyn sopimuksen suorittamiseksi tai lain noudattamiseksi. Lue lisää aiheesta kohdasta maksaminen.

Sinulla on oikeus saada tietää, mitä henkilötietoja sinusta on tallennettu. Jos tiedot ovat virheellisiä, aiheettomia tai epätäydellisiä, voit pyytää niiden oikaisua tai poistamista. Junkyards on velvollinen ilmoittamaan sinulle kaikesta tekemästään henkilötietojen käsittelystä.

Jos haluat nähdä henkilötietosi, ota yhteyttä Junkyard.com osoitteessa [email protected]

Mihin käytämme henkilötietoja?
Ilmoittamalla henkilötietosi annat meille luvan käyttää kerättyjä tietoja täyttääksemme velvollisuutemme sinua kohtaan ja toimittaaksemme odottamaasi palvelua.

Tarvitsemme tietoja seuraaviin tarkoituksiin.

  • Jotta pystyisit luomaan oman käyttäjätilin junkyard.com
  • Jotta voimme käsitellä tilauksiasi
  • Jotta voimme lähettää sinulle tilauksesi seurantatiedot tekstiviestillä ja sähköpostilla
  • Jotta voimme lähettää sinulle ajankohtaisia uutisia ja tarjouksia (jos olet suostunut siihen ja toivot sitä)
  • Jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos tuotteiden toimituksessa esiintyy ongelmia tai odottamattomia seikkoja.

Kolmansien osapuolien evästeet
Käytämme evästeitä analyyseihin, ostokokemuksesi personifiointiin, ostojen rekisteröintiin ja markkinointitarkoituksiin. Evästeitä hyödyntäviä kolmansia osapuolia ovat muun muassa Hotjar, Google Analytics ja Google Tag Manager.

Miten suojaamme tietojasi?
Noudatamme kulloinkin voimassa olevia lakeja, määräyksiä ja ohjeita, jotka koskevat henkilötietojen keräämistä, tallentamista ja käsittelyä. Mukautamme turvatoimenpiteitämme jatkuvasti teknologisen kehityksen myötä.

Evästeet (cookies)
Eväste eli cookie on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi, tabletillesi tai matkapuhelimeesi. Kun palaat verkkosivustolle, tiedot noudetaan ja sivu mukautetaan edelliseen käyntiisi. Teemme tämän, jotta ostoelämyksesi olisi mahdollisimman hyvä ja sisältäisi mahdollisimman paljon tarpeellista tietoja ja lempituotteesi olisivat hyvin näkyvillä. Emme käytä evästeitä henkilötietojen tallentamiseen. Evästeitä on kahta lajia, pysyviä ja istuntokohtaisia.

Pysyvät evästeet tallennetaan tiedostoon tietokoneelle, tabletille tai matkapuhelimeen enintään 12 kuukaudeksi. Evästeiden poistaminen tietokoneelta, tabletilta tai puhelimesta on helppoa. Se tehdään käyttämäsi laitteen selaimessa. Katso ohjeet evästeiden poistamiseksi selaimen kohdasta ”ohje”. Huomaa, että yksittäiset verkkosivut ja palvelut eivät toimi normaalisti, jos otat evästeet pois päältä.

Tekijänoikeus
Kaikki tämän verkkosivuston sisältö on suojattu tekijänoikeudella ja kuuluu Junkyard.com