Siirry pääsisältöön

Usein kysytyt kysymykset

Kaikki tilaukset lähetetään välittömästi verkkokauppaamme. Siksi tilausta ei voi muuttaa/peruuttaa sen jälkeen, kun se on tehty.

Jotta ostoksesi rekisteröidään, sinun on oltava kirjautuneena profiiliisi. Kun olet kirjautuneena, voit hyödyntää jäsenetuja, kuten ilmaisen toimituksen ja bonuspisteiden keräämisen.
Huomaa, että sinulla ei ole automaattisesti profiilia verkkokaupassa, vaikka olisit asiakasklubin jäsen. Voit luoda profiilin helposti verkkokaupassamme.
Kirjaudu sisään napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa henkilön kuvaketta ja täyttämällä tietosi.

Tuotteet varataan sinulle vasta silloin kun olet suorittanut maksun ja saanut tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Kun ostoskorissa oleva tuote on yhtäkkiä loppuunmyyty, tarkoittaa se sitä, että joku muu on ehtinyt ostamaan kyseisen tuotteen. Siksi ostoskorissasi oleva tuote saattaa ikävä kyllä loppua ennen kuin suoritat maksun.